Anda suka baca buku tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6081 respon

34 Balas

Dulu ye, sekarang tak. 😂🤭 Novel ke komik je semua dah tak minat sekarang. Buku ilmiah pulak, baca bila ada keperluan. Sekarang lebih kepada membaca bahan bacaan online. #TAPsupermoms

suka spjg ngndung..bca mcm2 smpai jadi member kedai buku time tu .bby kluar her..terus minat mbaca tu hilang serta merta.. hihiii.. sbb masa byk kena fokus kt bby dh la.😅😅

Tapi yg tk bestnya mabuk kalau baca lama2. 😭😭 Sy suka baca novel online. Tpi sekarang dh tk boleh baca. Even main fb or ig for quite while pun tk boleh

Dulu masa bujang kaki novel...skg mcm dah hilang minat tu, x tau la pasal apa...mungkin xde masa atau dah berumur 🤣🤣

Suka... Tp skrang ssah nk luangkn msa.. Blik keje dh penat, lbih2 lgi tngah pregnant.. Kdang2 trtidur tnpa sdar.. 😁

dulu masa masih student rajin jugak baca buku, blm zaman gadget lagi. skrg dah busy dgn keja mcm xde masa baca

Bukan tidak suka lansung...depend pada tajuk n jln cerite nye jgk😊

Dulu rajin la. Sejak ada anak ni, buku kanak2 je sempat baca 😆

Dah lama x baca buku, dulu2 mg suka sgt. Skg x berkesempatan.

Suka jugalah cuma skrg x ada masa lagi nak baca buku..