2 bulan 20 hari.

Suhu badan panas tapi rasa mcm menggigil + sakit kepala. Pastu perut pulak rasa mcm contraction. Eh kenapa eh? Sakit apani? Ni ke yg orang tetua kata bentan? Tapi kite da habis pantang. Adui peritnya laa rasoo. Beby pulak asyik merengek nak ngempeng jee, mak tgh kesakitan ni dekkk 😭😂

1 Balas

darah nifas semua dh abis keluar? kalau belum try bertungku...stiap hari lepas mndi pg sapu minyak pns dkt kaki..tapak kaki dan betis lepas tu pakai stokin. ptg dan mlm pun buat yg sm.kalau rs tak ok juga .lepas try seharian msih sm puan pergi klnik pakar sakit puan berhampiran mintk doc chck n scan jika ada pape abnormal berlaku pd diri puan..mg puan cpt sembuh dan sihat ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin