Bentan Hari Ke 69

Salam sekadar perkongsian harini anak saya dah 2bulan 9 hari means dah habis pantang 25 hari lepas..tapi tiba² badan menggigil sakit satu badan dan pening kepala,, duk fikir salah makan atau minum apa..ingatkan salah minum teh o tapi sebelum ni minum teh okay je..rupanya makan tembikai susu sepinggan kecil..tak tahu pun tak boleh makan sebab ade makan tembikai merah last week dlm 5-6 potong mcm tu tapi okay je..anak pertama tak pernah kena bentan..anak kedua pulak allah kasi rasa..memang sakit bukan main² ye sakit semua urat² 😅

2 Balas

Sy kalau tumbuhan menjalar sy tak berani nak mkn lagi. Sbb pernah kena rasa bentan ni mmg tak mau la terkena lagi. Anak ke3 ni sy kdg2 curi2 minum air sejuk tp sekadar pelepas je, bkn air yg berais. Ada la beberapa kali mcm rs berlaga angin, selesai dgn bertungku je.

sakit tu