Lps tau pregnant kena pergi clinic terus atau tunggu sampai 8w..sebab previously prnh miscarriage

Suggestion pls

6 Balas

pergi jmpa doc wak nak tau dah brpa hari lekat then bila bole buka buku dll.. yg pnting dah jmpa doc tu dia bagi boking tuk buku pink sya hritu tau2 naik 2 line trus g klinik sbb period xtratur so xtau dah brpa week tup2 6 week esok nya doc suru buat buku pink

Mcm sy pun penah gugur , lps dpt tahu pregnant plk sy prgi klinik swasta dulu utk scan lpstu bru contact kk utk booked appointment n tnya pndpt dia dh blh buka ke belum buku pink pstu cite la history miscarriage dulu.. sy 8w buka buku pink

kalau pernah misscarriage kena pergi awal.. sebab adik sy, doktor kk pesan mcm tu. buku pink pun dah dilabel merah. adik sy misscarriage week 12

pergi jumpa doktor utk tengok keadaan & kesihatan kandungan.

Bila dah confirm pregnant, pegi je klinik terus.

tq semua?