Miscarriage

Hye semua nak tanya klu slps 2 minggu miscarriage tp bila check UPT msih +ve .. Nak kena pergi hospital ke utk check? Ke tunggu je sampai hormon pregnant tu takde? Biasa ambil masa brp lama ye utk hormon kembali pada asal.. Sbb sy dr sahkan miscarriage 10.10.2023 sampai hari ni masih ada keluar darah tp sikit2... Kadang2 keluar darah yg coklat tu.. kadang2 keluar fresh blood..#firstmom #ingintahu #miscarriage#First_Baby#5week

2 Balas

saya gugur 4bulan baru negative upt saya.... to period macam biasa... cpt sis abis drh saya dkat 20 hari baru drh kering

11mo ago

nnti da clear drh dlm sminggu awak g scan kat swasta ea....insyallah ok je tu

boleh check dkt hsptl. klu xhabis turun dktr akn buat dnc

11mo ago

klu bt DNC tu sakit x? sy fobia nak g hospital sbb dr yg handle hari tu kasar.. dah laa kita xde pengalaman..