Baby tolak botol

Hi, suggestion dr ibu2 botol susu apa sesuai utk baby yg tolak botol asyik nak susu badan je. Baby dah 3m+, before this elok je susu fm+bf, skrg dah makin bijak dia tolak fm, dah tukar tukar botol pgeon, tommee tippee, mam. Masih taknak botol, susu pun dah tukar s26 gold, dutch baby, letak susu ibu dlm botol pun dia taknak minum. 😅 ayah & nenek dia suapkan pun dia taknak. harap ada yg sudi bantu.

3 Balas

sama la. lagi sejak dia pandai mengempeng ni terus tak nak botol. sy bf + fm jugak. lusa nak holiday ni risau mana nak cari tempat nk bf.

3d ago

sy ikat napkin dkt leher sis nak tutup. 😅