Cucuk depo . bleeding je manjang . makan ubat henti darah 2 3 hri je takde . pastu datang balik .

suggest cara cepat nak stop darah ni . kite ye tk rajin mkn ubat 😣 nk bersama pn risau kot keluar balik darahnye.

2 Balas

Sy kena jgk. Heavy period dri bln 8 skrng bru stop. Sy mkn ubt dr farmasi ubt sonulut dgn pil stop pendarahan. Lps mkn bnti period 3 hari pstu period balik 8 hari. And stop terus period

8mo ago

same la ubat tu . stop 3 4 hri cmtu . dah tak makan ubat keluar balik sampai skrg . mcm kene bergantung ngn ubat jela kalau camni 😞