Darah istihadah tkbehenti lgi sbb depo!!!

Cmne ye ibu nk behenti kan darah nifas sbb depo, dh 3 bulan dah ni,, sy stress kena tukar pad slalu,koyak la saya hahaha, asyik kluar darah banyak je, hritu mntk kt doc ubat stop darah, doc tkkasi pun, cmne ye ibu? Sy mmg niat nk stop je depo ni nk tukar perancang lainn#firstmom #bantujawab

4 Balas

Hye sis Saya pernah lalui macam sis Darah non stop tapi doctor bagi ubat stop bleeding N sekarang saya dah tukar tak ambik depo lagi doctor suggest iucd saya pkai dah 3tahun… Kalau macam tu kan means depo tak sesuai better stop sis Memang stress nak kena tukar pad terutama setiap kali nak solat… Kakau doctor tu tak membantu better sis p klinik lain yang ada pakar o&g… Saya apa2 masalah wanita selalu ke klinik pakar o&g…

better stop je depo ..sy hritu pon plan nk cucuk depo tpi baca ramai yg ckp darah nonstop, emosi tak stabil, bdan cpt naik jdi was2 ..sy mkn pil je skrg ..at least tk okey boleh trus stop ..