Cucuk depo . bleeding je manjang . makan ubat henti darah 2 3 hri je takde . pastu datang balik .

suggest cara cepat nak stop darah ni . kite ye tk rajin mkn ubat 😣 nk bersama pn risau kot keluar balik darahnye.

2 Balas

sis bleeding mksud bnyk ke. ke sikit2. sya pun cucuk depo, hari tu due period mmg dtg tapi mcm spotting, berlarutan smpai hri ni, kira dah 10 hari, dia keluar hnya setompok2, sis bleeding mksud bnyk ke?

8mo ago

tk jalan kene jumpe dr blik . tkthu la nk bg ubat ape plk lpsni

Sy kena jgk. Heavy period dri bln 8 skrng bru stop. Sy mkn ubt dr farmasi ubt sonulut dgn pil stop pendarahan. Lps mkn bnti period 3 hari pstu period balik 8 hari. And stop terus period

8mo ago

same la ubat tu . stop 3 4 hri cmtu . dah tak makan ubat keluar balik sampai skrg . mcm kene bergantung ngn ubat jela kalau camni 😞