Hi mommies.. I nak tanya I skrg 8 weeks pregnant suddenly no morning sickness is that normal

No morning sickness

11 Balas

Sy skrg 8w masih morning sickness. 🤢 tp disebabkan mggu lps asyik layankan je muntah ni trus kena tonsil bengkak. Skrg bila rse nk trmuntah je trus paksa tahan. Sbb takut tonsil bengkak balik. Tringat mggu lepas nk telan air liur pun x mampu 😖

9mo ago

oh.. I punya morning sickness dah ada balik.. sama muntah sampai tekak bengkak. check doctor bagi gaviscon. n suruh minum air banyak.. skrg dah okay