Awal kehamilan kah?

Sudah mau dekat 2 minggu sya pening kepala apa yg sya lihat semua berpusing baring pun mcm mau pengsan...smpaikan panadol mcm jenis sya cuba pun msih x berkesan...dlm sehari boleh smpai 2 Kali sya mkn panadol pun Masih pening...adakah tu ciri ciri awal kehamilan?#SeriusTanya #bantujawab

5 Balas

try chck upt dahulu.. jika check upt negetif means kurang gula dlm bdn pun blh jd pening2 n hypo kalau terlebih cut gula atau kurang zat besi dlm bdn jdkan diri kita alami hb low..kekdg kurang minum air kosong pun blh pening nk2 skrng musim panas sgt2 atau ada alami kurang rehat serta tido lewat wktu mlm .pape kena try chck jumpa doc buat fully medical chckup ..tuk tahu adakah ada mslh pape pd bdn perlu topup makan pape supplement ke tuk boost antibodi bdn n etc yg kurang dlm bdn..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo ago

btul2😘🫶🏻

Check dlu upt. Klu pregnant double line la kluar. Klu 1 lain je mmg tgh sakit maybe? Jumpa doctor klu kpala terlalu sakit

kena check dulu sis upt tu. kadang nak period pun ada simptom mcm tu

Cek UPT