Period delay 14 hari UPT masih 1 line

Haii saya nak tnya ade yg same mcm sy tak?period delay 14 hari check upt still naik 1 line…tp perut rase cramp breast rase denyut..

2 Balas

UPT (urine pregnancy test). Ada history pcos tak? Period selalu regular dan on time ke? Kalau delay 14 hari sepatutnya dah boleh nampak line kat upt. Try guna clear blue digital tuh.

3y ago

Masih x pernah delay smpai 14 hari sis..paling lmbat 2-3 hari je..InsyaAllah nk cube gune clear blue digital punye terima kasih sis info

Hi sis, tunggu je sebulan lewat period if pregnant mesti dpt double line sama terang. Cramp n breast denyut means samada nk period/pregnant.

3y ago

Terima kasih sis info…