How do you stop your baby from sucking their fingers for comfort?

Voice your Opinion
Give pacifier
Give blanket
Give teddy bear
Others (please comment)

466 respon

15 Balas

hmmmnak bagi pacifier dia tak pandai hisap😅😅😅 udahnye bagi teether je... dia gigit2 hisap2 😅😅😅 alaaahaii manje mama... dah beli 4 jenis puting pacifier masih dia x suke or tak pandai hisap😭😅😅 sentiasa bersihkan jari dia 👌

masa dia lahir smpai 4 bulan hisap pacifier.bila dah pegi taska,hisap jari.belum dapat cara nak hilangkan.semoga anakku sihat sejahtera hendaknya.

anak I bukan hisap jari, tapi hisap penumbuk tangan dia..😂😂

Sma mcm saya punya anak. Dia kuat kuat hisap jari.

anak saya pulak di bagi pun tak nak..alhamdulillah

Mine is 2 months, just let them be. Is it okay?

bagi baby pegang buah..

Others. Hug etc

breastfeed him

give teether