Rase stress bila pregnant... Mcm2 dalam kepala datang.... Badan da berubah.. Suami da buat tak tau..

Suami tak layan istri n tengok porn time istri hamil

6 Balas

awk kena bincang hal ni....sy dlu penah alami macam awk ni sblm sy pregnant....sy bncg dgn dia ape yg x bagusnya sy....saya ckp kat dia, kita nak zuriatkan....kita buat yg halal, imagine yg halal...kenapa perlu cari yg haram....sy smp pnah ckp kat dia, jgn smp Allah uji kita sbb sikap kita yg xnak berubah tu....alhamdulillah ada brubah la sikit....msa sy pregnant pun ada gak kantoi dia tgk....sy trus ckp, jgn marah andai anak dh lahir nnt n besar dia kantoi dgn ayah dia masa dia tgk porn....waktu tu xde guna dh nyesal....dia agk naik suara masa tu, tp guna la snjata kita sbg isteri iaitu tangisan n amik mana2 bacaan n tnjuk pd dia kesan porn tu