tips bagi baby turun pless🥹

47w dahhh hrinii....tdi p cek up kt kk and misi tekan2 pstu ckp kpala bby x turun gii nihh kna p jmpk doc...allahh dh rsa laen dh kita pon...p jmpk doc dia scan cek smua mmg btoi kpala bby x turun gii...tpii nk kata bby bsar...x pon..kpala kcik ja berat smua pon ok x bsar..sy first mom and doc ckp mybe tu antara sbb dia xturun lgi ..sbb xpnh branak and tulang pnggul kecik sama...dahh doc pon bt surt refer pakar lgi 2 mggu ni🥺...mommys bole tlg share cmna nk pjuk bby bgi turun sy xnk kna oprate😞 #firstmom #firstbaby

2 Balas

tkezut bce 47wks.. hehe.. try buat senaman tuk turunkn kepala baby.. rsenye ade bnyk kt utube..

6mo ago

smge dpmudahkn urusan bsalin sis jugak..🥰

allah dik. typing error tu dik. 37w bukan 47w