Blh bertanya

Suami saya suruh saya berpantang rumah family dia tapi saya tak nak ,berdosa ke saya ni?

1 Balas

awk kena slowtalk dgn suami, bgtau knp awk xnk pantang dkt sana. for me, waktu2 mcmni kita perlu someone yg mmg biasa tlg kita. so sy mmg prefer mak sendiri yg bantu sy. sy slowtalk dgn suami, sbb rumah mertua semuanya ipar lelaki, jd sy tak selesa nk bertutup dan berkurung dlm bilik saja. alhamdulillah suami faham.