Boleh bertanya?

Saya nak bertanya ibu-ibu ,kalau berpantang suka dengan family sendiri atau mertua?

2 Balas

Kalau keluarga mertua awak okay, takde masalah pape pun. Due due same. Tapi kalau awak rase tak selese baik berpantang ruma family sendiri. Saye suka berpantang rumah family sendiri.

saya berpantang dgn mertua tapi dkt rmh sy sndiri, Alhamdulillah mertua ok cuma biasala mmbebel org tua😅 sbb lupa nk pkai stokin, x mkn syur ng buah byk, gtu ajela.