Adakah ibu membenarkan suami anda keluar dengan rakan-rakannya sampai lewat malam?

Select multiple options
Ya, dorang pun nak ada masa sendiri
Tak boleh, kena duduk jaga anak sama-sama
Tengok keadaan

810 respon

5 Balas

Alhamdulillah…..Suami saya Jenis sedar diri ada isteri & anak…x perlu saya nak larang2…..Lagipun dia tak suka keluar lepak dgn kawan2…lebih suka di rumah….😘

untung dpt suami utamakan ank bini.. ni tak kluar melepak pkul 1 pagi baru balik rumah.. layan anak pun jarang .. tau fon jer ditangan

Saya yang suruh suami keluar dengan kawan2 dia tapi dia taknak. Tak pernah keluar lepak2 siang ke malam ke 😂

suami jenis yang tak banyak kawan. dia sendiri malas nak keluar lepak

Tidak untuk lewat malam