Suami, pernah tak anda jaga anak seharian tanpa isteri?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4714 respon

19 Balas

Alhamdulillah suami boleh jaga anak2 kalau saya tak ada. Masa bersalin anak no.2 suami y jaga anak sulung. 7hari saya ddk ward sbb anak kena tahan. Lagi pun anak2 MMG manja dengan suami.

ѕeĸejap2 тυ ada ar dlм 3 4 jaм мacaм тυ..ĸυar вelι вarang dapυr..ѕy lвн pυaѕ нaтι ĸlo ѕy ѕendιrι yg вelι ĸn. .

masa pkp bulan 3 ari tu..2 bulan papa jaga cik pia..mama kena work.😅bersalin 13.4 pun papa jaga cik pia 3 hari..hehe

sekarang tengah dalam pantang 4 hari dan masih dalam wad , suami pula yang jaga anak kat rumah yang umur 2 tahun

Sejam dua boleh lg...lps tu out of control da sume..ha3...kna la tlg gak...kesian pulak tgk ..😁😁

Hahaha. Seram nak tinggalkan anak2 dengan suami. Tak tahu la apa jadi nanti. 😂

kalau husband i, 1jam pun dah kelam kabut.. Inikan pulak seharian 😂😂😂

Tak berapa pcaya org lain jaga walaupun suami sndri..sbb dia sng leka..

Anak fully bf, xboleh tinggal kat ayah dia full day 😂

Tak pernah,katanye tak reti jaga baby