mana lagi anda rela, suami main game atau suami keluar melepak?

Select multiple options
Main Game
Keluar Melepak

472 respon

12 Balas

suami main game bola saya PON main game juga, lepas tu sama2 buat keja rumah. kalau lepak jarang lah kalau sekali @ 2 kali je, dia x minat keluar tanpa isteri. paling x suka keluar tanpa sebab

g la lepak kluar..makan angin dari asyik terperap kat rumah nanti minda jadi sempit.haha

Alhamdulillah suami sy xsuka dua2 tu. Nk g pump minyak pn ajak sy.

keluar lepak sbb dia akan bawak kita g sekali 😂

Dua2 jika dengan saya sekali 😁🤠

Dua² tak mahu 😅

dua-dua tidak.🤣

Tidak berkenaan

Dua2 tak nak

duadua xnak