Adakah suami anda membantu melakukan kerja rumah ketika anda hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2145 respon

19 Balas

alhamdulillah ya..smua keje2 rumah dia lakukan..dr mncuci...kemas...mmbsuh baju..memsk..smua dia lakukan..sbb sy alami pp type3 ketika itu..doc suh bykkn bedrest..nk berdiri lm pn xblh nti akn trasa mcm sesuatu tekanan dkt bwh n sakit blh rs nk pitam..jd kena duk rehat je...

alhamdulillah banyak membantu masa awal2 pregnant sbb langsung xleh wt kerja.. nk bdiri pn x larat.. g kerja pn byk tidur..tp awal2 je lh, tgh2 bila sy larat sy ambil alih sbb ksian jgk kt dia kerja lg penat dr sy.. wlpn dia ckp xpe bia dia buat..tolak ansur je

Alhamdulillah syukur ya (Allah) dpt suami yg penyayang prhtian wlau pn cinta lepas khwin slama 4thun tk prna brubah sntiasa mmbntu,mnunggu anak prtma kami prgnant 37weeks

ya sangat. syukur dpt suami memahami. dia dh terbiasa de kecik mak mertua ajar utk tlg mak dan isteri. adik beradik dia 7 lelaki, semua mcm dia.

x mmbntu pun sedang kn piring pun susah btul mo simpan sana singki ..bikin panas btul

Ya. Jika ada masa. Sebab kerja dia sgt bizi time sy mgndung smpai skrg

Tak tolong sb snk dulu dah besar ank ank yg tolong saya

😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Ya #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Alhamdulillah suami membantu