Hye momies klw scan kndungan 2 minggu xnmpk apa2 .hanya penebalan dinding rahim normal ke..upt +ve

Strt test dr 17/11 smpai 26 stil samar²

Hye momies klw scan kndungan 2 minggu xnmpk apa2 .hanya penebalan dinding rahim normal ke..upt +ve
1 Balas

Terlalu awal utk scan tu.. better scan slps 2 minggu slps hari terakhir sepatutnya period, baru nampak kantung ada isi atau tidak. Klu scan dlm minggu sepatutnya period, nmpk kantung kosong je. Apapun, lain orang, lain result scan ya.

3y ago

alhamdulillah, moga baik2 semuanya tanpa mudarat.. aamiinn