Stroller or baby carrier

Stroller or baby carrier? sesuai untuk bawa anak setaun lebih..

4 Balas

dua² ok, ikut penerimaan anak. bawah setahun saya guna baby carrier senang nak df. atas setahun guna stroller. dah pandai berjalan taknak dah duduk baby carrier .😊

2y ago

boleh suggest good baby carrier untuk df?

Stroller. Tapi selalu kalau bawak keluar, dia nak jalan je. Cuma bawak stroller in case dia penat. Nak dukung memang tak lah, berattt

Baby carrier. Anak Sy dah setahun lebih. Tak suka stroller,nk berlari dah penat berlari nak dukung😅.

3y ago

sama kita..kalo pakai stroller anak panjat.. pakai baby carrier dia boleh tlena dalam tu...

stroller