Positive ke negative?

Strip ats sy celup dlm 3 pg sbb trjaga mlm,tp celup x tgok n terus g sambung tdo.bangun subuh pkk 6pg br tgok n terkejut,lalu sy celup strip upt lg skali n dpt result yg bwh yg kabur sket tu. Ptg balik keje sy test lg,sbb rs mcm x pecaya. N result strip upt mcm pic lg satu yg hny ada 1 upt test tu je.Sy just confuse,valid ke x test2 sy ni ye?n cycle period sy,sy dh hri ke 37 masih x dtg period.

Positive ke negative?
12 Balas

Cuba ce upt lain sis.sy guna upt strip ni bg harapan palsu..nk lebih sahih ke klinik terus

4y ago

sy dh try brand lai yg beli kt watson plk,brand dr.check. alhamdulillah,double jgk,just masih mcm dlm pic ats,x seterang control line lg.

jaga diri n pemakanan..cek semula lgi seminggu..semoga ada rezeki..

insyaAllah ada rezeki tu sis. ni sy punya 3 hari sebelum period.

Positif tu sis, nie sia punya sehari lepas lambat period

InsyaAllah, positive. Tahniah 🎉🎊

Positif tue sis... tp masih bru..

positif tu siss .

positif tu sis ..

ade tu rezeki

positif sis