Adakah mommies juga dapat 'stretch marks' sepanjang kehamilan?
Voice your Opinion
Emm tidak
Ada banyak
Ada tapi tak banyak

12240 respon

49 Balas

Ada stretch marks tp di bahagian bawah payudara 😂 normal ke? Bru anak first 28w

ada tapi bukan kat perut tapi tepi peha,Bontot je..perut cantik je,anak dah 5 org

ada banyak dan teruk sgt . di perut , di blkg paha dan dada 😭 mcmna nak atasi?

Yea. Ade tp xbnyak. Only in my belly and hips. Tp alhamdulillah skrg dh hilang.

yaa adaa. selalu gatal jaa nk garu takut naik banyak. mampu sapu lotion jaa

skrg mngandung anak ke 6, doktor puji perut cantik xmcm anak 6 🤣

Ada sikit2 kat perut.. Hrap hilang lepas bersalin.. #TAPsupermoms

tiada. sebab memang dah ada dari anak pertama hingga ketiga dulu.

saya amalkan sapu lotion every night dari start pregnant .☺️

ada Kat peha , betis dgn belakang punggung ni..Kat perut xde..