hb low

stressnya skrg dah 32w2d tapi still hb drop. tadi check dari 10.4 drop 10.1?ubat pun dah makan max 3kali sehari. jambu, hati ayam, kerang dah makan tapi kenapa makin turun?susu everyday pun minum. ade nasihat tak utk sy? risau sgt ni

16 Balas

Doktor bnyk pesan kat sy suh mkn bayam merah,ikan bilis,jambu batu,oren,hati ayam...dan mngelakkan minuman yg bleh mnghalang penyerapan zat besi spt teh,nescafe,milo,kopi