tEngah dok alah anak sulong pulak Tak sihat

Stress sangat2 bila dah tengah alahan ni anak sulong pula tak sihat. Masalah skrg bila tak sihat susah nak makan ubat. Sy ni dah tak larat nak memujuk die makan ubat.nak marah2 je rasa. Ubat dah la kena habiskan..huhu. ada x yg alami situasi yg sama sy? buntu nak kawal stress cmner

1 Balas

Sy fhm tu perasaan mcm tu , kita x larat tp nak kena jaga anak sulung lgi , sabar sis, kita pujuk pelan2, anak x sihat mmg bnyk ragam , semoga ibu n anak cpt sihat