Blh share berat mumy2 semua sblm pregnant,masa pregnant & slpas bersalin. Ad pluang x utk krus blik?

Stress pulak rase berat makin naik aje.. 😣 berapa kg mummy2 boleh hilangkan kg selepas bersalin.

2 Balas

Before kahwin 55, lepas kahwin 60, time pregnant paling berat 73, lepas beranak 66. Sekarang duduk rumah je time pkp, rasa macam naik balik hahaha. Ada je peluang sis nak kurus. Kena rajin workout, kurangkan makanan manis dan berminyak dan cuba cukupkan tidur

mengandung 4 minggu 48kg, 12 minggu 43kg, 40 minggu 52kg, sebulan lepas bersalin 43 kg 😅