Adakah anda lebih stress/tertekan bekerja dari rumah?

Voice your Opinion
Ya, (komen kenapa)
Tidak

1295 respon

18 Balas

stress sikit kot sbb kena ontime mghadap laptop atau phone kdg trlajak tido nak wat kj rumah urus anak lgi hoi payah lagi3 klau suami x memahami ada ke soh resign huihh nasib kj mmg dlm office itupon sy mst ikut suami sbb sy dah penah janji lps ada anak dan suami tak kj offshore sy resign kj so tiba la masanya dlm setahun 5bln je kj huhu trmsk 2bln pantang brsalin

Saya katakan tidak. Sebab sy suri rumah spnuh masa. X pernah rasa kerja d pejabat. Daan xrasa juga peralihan dr kerja d pjbt to work from home. Moga mommies yg alami tabah ye♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tidak dapat mengawal anak2 di rumah kerana tiada pembantu untuk membantu

nk wt kerja ad je ank kacau..klau kerja di luar xyah pikir sal ank kcau

Masalah bising, ramai ahli keluarga..dan masalah line tidak bagus

x boleh focus dgn keje sbb at the same time kena layan ank2..

tak boleh focus and Same time anak suka tekan2 laptop

tak pernah lagi WFH setakat nie 😄

tak boleh fokus & material xckup😂

sebabcanak nak join buat keje😅