Did you have stretch marks while you were pregnant?
Voice your Opinion
Yes
No

4542 respon

25 Balas

kalau garisan yg dekat pusat sampai ke bawah tu dikira stretch marks ke? and kandungan umur berapa bulan selalunya stretch marks ni muncul?

alhamdulillah kandungan yg ke4 skrg ni x ada juga, smpi nurse x sangka ni kandungan yg ke 4, dia ingtkn baru kandungan pertama atau ke2. 🤭

sy bolw cdgkn pakai stommy oil. alhamdulillah mmbntu sgt. ni no sy utk tahu lbih lnjut 0131299763

Sampai sekarang ad strechmark dah 5 bulan hm camne nak kurangkan ye dah pakai scrub ngn lulur sama aja

3y ago

pm sy kalau nk thu lg detail,,blh sy tnjuk gmbr...01116871398 😊

saya pun ada sebab ni anak ke 3 dari anak pertama memang dah ada macam mana cara kurangkan nya

ada.. dkt dada n pinggul. dkt perut xda plak. msih mncri oil utk sapu

xde.sbb slalu sapu cocoa butter pd perut👍

Ya..dr ank 1st smpai ank nk msok 7 ni msih ade..

Yes . Macam2 dah sapu . So far tak jalan juga .

3y ago

Kannn saya dah 5 bulan masih ada

Ada, kandungan sebelum ni.. Nasib sikit jak