How long were you in the hospital after you gave birth?
Voice your Opinion
Less than a day
1-3 days
More than 3 days

3229 respon

20 Balas

saya admit 9hri sbb positif covid.. detect msa hari bsalin. mlm tu demam, pg tu bsalin kul 8.30am. Dktr ambk swab sbaik sja bby kuar. ptg tu kuar result, positif.. p bby dua2 result ngtif n syukur hri ke5 bby discaj awal dpd sya

Ank ptama..x masuk hospital..bsalin klinik desa jew😄 Ank ke2..1 mlm jew..bsalin ptg,esok pg blk Ank ke3..bsalin tghmlm..esok pg blk dh Alhamdulillah Harap yg ke4 ni pn ...mudah bsalin n kejap je kt hspital...

anak 1st 5 hari sbb bersalin turun darah then msk 2 bag darah tunggu lagi darah ok ke x 😅sbb bby besar. anak 2nd 2 hari je

3 days.. 2 days 1 nite... Then continue admit again togther with baby @nicu for 17days coz my bby prem on that time... 34week

Sbb tekanan darah mummy tinggi wktu brsalin so kna tahan wad dlm 3,4 hari utk check BP

tiga2 anak bersalin normal..semua bermalam 1 malam je kt hospital 😁😁

anak 1st 3ari, anak kedua sebulan lebih sebab lahir pramatang

Anak kedua baru ni 3hari 2mlm

14hari bcoz baby ada G6pd

Sbb anak sy g6pd