Morning sickness

Start muntah2 dari hr ahad, now rasa dh xlarat. .bdn pun start skit sbb slalu sgt muntah. .xdpt mkn nasi dan lain2. .mkn buah jer. .klu mkn bnda lain. .trus muntah . .mcm mana ya ? Plu jmpa doktor ke ?

1 Balas

normal tu sis.. sy dlu pun mcm tu.. tpi sy makan dlm kuantti yg sedikit tpi kerap

3y ago

awk mkn apa utk gantikan nasi sis ? jmpa doktor dia ada bg ubat. .ubat tahan muntah. .slalu nya bla stop sis ? sbb ni 1st pregnancy sy. .