Saiz kcil dri kandungan Normal ke beza 1 minggu

Sptt nya 6w6d bila scan jd 5w6d sy ttc guna opk n bd cme time opk peak shaja… bileh jd ke normal usia x sma

1 Balas

Beza 1-2 minggu is normal. Lepas ni apa2 terus tanya doktor tau awak. Baru awak tahu what's happening. Anyways congratulations 🌹

20h ago

I see. Kalau macam tu tunggu next appointment. InshaAllah selagi takde spotting /bleeding semuanya baik2 saja. Dah decide nak buka buku kat mana? Kalau nak buka kat KKIA, dah boleh call atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji. Tak perlu tunggu next scan.