Opk ttc 8 bulan

Dah boleh bd tak mcm ni? Ttc hampir 8 bulan,baru belajar guna opk

Opk ttc 8 bulan
1 Balas

Belum sis. Tapi boleh je nak bd.

1y ago

Mungkin error reading. Awak mesti tahu kan nak baca OPK. Result positive bila dua line sama terang. Cuba awak tengok dengan mata kasar. Tak sama terang tu. Bila pakai apps, faktor lighting, angle, position semua ambil kira. Tu yang kadang boleh jadi result error. Takpe sis, jangan stress stress. Tak elok untuk TTC. Boleh ganggu hormon.