OPK Positif sekali sja bd

hi semua , saya nak tanya . masa test opk pertama sy 9hb jam 7malam kat bawah ni , esok pagi baru BD lepastu mlm nya lagi saya test yg 10.9 ( peak opk , lepas pada tu sya xda bd dah smpai hrni 12hb ,sebab sya sakit demam.. ada harapan x utk preggy klu mcm ni ? smlm test opk dah low

OPK Positif sekali sja bd
10 Balas

Saya pun macam tu. BD malam tu, esok tengahari baru opk saya peak. Lepas tu tak ada BD lagi sampai berapa hb eak. Lupa lah. Alhamdulillah sekarang pregnant.

2y ago

delay sehari je saya check upt double line terang.

inshaAllah ada rezeki. jaga makan utk minggu ni, makan kurma, jangan minum caffeine lagi. makan buah2 & sayur2 🥰

ada..sebb sperma dah menunggu utk telur dilepaskan.. high chance sis..saya pernah bd sekali semasa peak dan hamil.

Saya pun opk peak petang, malam BD, tp rasanya rehat dulu sebab dua2 sibuk. Semoga ada rezeki

InshaAllah moga ada rezeki. Sperm sihat boleh hidup sampai 3-5 hari lps bd..

Smoga ada rezeki puan, upt puan mcmana skrg? Ada delay period?

2y ago

apakah saya hamil

Hi salam pn, apa status upt puan skrg? Ada check ke

2y ago

Alhamdulillah tahniahh puan, lama tu tunggu sbulan baru positif ya, jaga diri. Doakan saya dikurniakan rezeki zuriat

sis pkai apps apa nih sis?? sorry saya bertnya..

2y ago

premom sis

Hi puan, mcmana keadaan? Upt positive?

2y ago

insyaAllah amiin, nnti sy update klu dah upt

Sis ada delay menses & buat UPT?

2y ago

delay dah 14hari, buat upt 3hari lepas masih ve-