Assalamualaikum dan hye.. Sy nak tnya.. Adkh smua ibu mengandung akn mengalami spotting ni ye?

Spotting pregnancy

5 Balas

Ada yg mengalami, ada jg yg x.. mcm sy, 1st pregnancy x ada spotting. 2nd pregnancy ada spotting last2 gugur. 3rd pregnancy ni, ada sekali jak.. spotting ni ada yg normal, ada jg yg bahaya.. better tgk klu ada simptom lain & jumpa doc..

2w ago

ooo mcm tu.. sbb sy ade baca artikel yg klu spotting tu sbb penampalan dkt dinding rahim.. jdi sy ingatkan klu xde spotting mksdnya x mengandung laa.. trma ksih ye sbb respon

atas org juga spotting ni .. cam sy .. xde spotting.. tpi bleeding ad .. mase trimester 2 .. tpi doctor ckp ok je .. scan seme xde masalah

2w ago

mksdnya msa awl² pregnant xde spotting @ bleeding laa ye.. tq ye

Tak juga, depend pada org sye ade spotting awal Kehamilan selama 2 mggu, kene byk bedrest

2w ago

sy mcm konfius skit sbb sy ade baca artikel yg klu spotting tu sbb penampalan dkt dinding rahim.. jdi sy ingatkan klu xde spotting mksdnya x mengandung laa.. sbb sy skrg tgh berharap ade sinar bhgia yg baru.. mse first pregnancy sy ada spotting tu tp xde rezeki sy miscarriage.. hrp² ada rezeki sy utk pregnant lgi..trma ksih ye sbb respon

waalaykumussalam. majoriti tak.

2w ago

trma ksih mummy sbb respon.. hrp² ada rezeki sy kali ni..

tak