Spotting di awal kehamilan

Assalamualaikum.. nak tnya.. kalau during 5-7 weeks kan normal ke kalau xde spotting semua tu ea sbb rata2 saya baca ramai yg keluar spotting during early pregnancy... #1stPregnancy #ingintahu

2 Balas

Saya takde keluar spotting apa2. Alhamdulillah dh smpai hjung trimester ☺️ Bg sy xde spotting lg selamat.

3y ago

Sama2. Enjoy your pregnancy journey ☺️

takde spotting lagi baik sis. sy pun mcm tu. Alhamdulillah sepanjang pregnant ni xd kluar pape pendarahan.

3y ago

Alhamdulillah... itu la... hopefully sy pun xde spotting smpai akhir trimester...