Spotting biasanya minggu ke berapa?

Haii ibu smua, hritu sy buat pregnancy test msih kabur tpi bulan lpas sy ada kluar darah merah coklat lbih kurang dua minggu lebih, adakah tu period atau kemungkinan spotting? klau spotting ni biasanya terjadi weeks brapa? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Cuba check kt klinik.. mcm saya dri week 5- week 7 (skrg) hampir setiap hari ada spotting.. smlm keluar darah merah coklat.. p klinik dr scan ada darah beku, kesan penempelan pada rahim.. jadi dr beri ubat kuat rahim..

1y ago

Tdi sy dh gi klinik scan, tpi dr ckap langsung tkda kantung and tak nmpak apa apa 😔 sbb klau 7 weeks biasanya mmg nmpak

spotting only 2 3 days je. tu pon setompok je. x byk. and x kn keluar sentiasa

1y ago

kalau pregnant rahim akan mengembang kalau bwh dri 8w.