tarikh besalin

Sper kt sini tarikh sama degan saya.. 10/11..tpy blm ad tanda² nk besalin.. 9 hry bln niy sy kena msuk hospital dn 10 hri bln masuk ubat doa kn sya ngn baby selamat yer.. Tkut semua ad tpy dlm tkut2 xsaba nk besalin nk tgk muka bby.. ??

1 Balas

Semoga dipermudahkan, aamiin. Bila masuk ubat tu cuba relax k, tarik nafas dalam2. Bila dah start contraction tu baca zikir byk2, Ya Latif, doa nabi Yunus, ayat Kursi. Baca surah Maryam2 sebelum ke hospital nanti k. You can do it!

5y ago

Terima ksih awak.. 😘😘