Assalammualaikum selamat mlm moms smua, nk tnya skit Sya last haid bln 10 tnggal 22 dn bln 11 Sya d!

Anda d posisi Sya?

1 Balas

maaff moms Sya sambung d sni yaa hrp d baca,😊 bln 11 Sya lewat haid dn bln 11 ad mnum jenis perancang habis satu papan tapi Sya tak dtng bln jadi Sya check TTC dn negatif.. lepastu bln 11 Sya sebulan ndk haid Smpai bln 12 ini kermarin Sya ad test TTC dn positif mksd nya Sya mula pregnant dri bulan Brpa Yee moms mff brtnya sbb bru kenak mcm ni🙂

6mo ago

mungkin waktu ovulasi awak lambat ...it's okay nanti buat scan baru tahu