Mengandung Semasa Masih Pakai Iucd

Saya Ibu anak 2 dan bakal anak 3.. Yg sulung girl 6tahun Yg ke2 Boy 4 tahun Sekrg saya Preggy 4 mggu Saya x sangka pun yg saya mengandung, sebab mmg xplan nk bukak iucd, tapi dah rezeki Allah nk bagi jugak.. Alat masih d dlm saya mengandung.. Nasib la yg no 2 dah 4 Tahun.. Saya rase loya, pening ingat salah makan.. Pegi hospital cek air kencing.. positive.. Dah 2 bulan..

5 Balas

My sis mcm awak la.iucd tak buka lg rezeki pregnant tp kandungan tak tahan n doc pun tak bg harapan.sbb doc ckp iucd di dlm lg jd masa nk keluarkan kemungkinan akan miscarriage.kakak redha n ikhlas after few months pregnant again tp time tu dye da xpakai da iucd.moga kandungan sis kuat n selamat melahirkan

Wow.. Tahniah sis!

Taniah..🤗🥰

Tahniah