Lewat haid 10 hari tapi Maseh negatif

Spe dekat sini ada pengalaman..Sya dh lewat haid 10 hari..tapi Maseh negatif keputusan..😭ape kat sini yg dapat keputusan positif lebih dari 10 hari..tolong komen n kongsi pengalamn

2 Balas

Saya juga pernah haid lewat 14 hari dan upt -ve. Mungkin hormon nak buat kitaran haid baru, lepas tu kitaran haid sy mcm biasa. Sekali tu je la lewat 14 hari. Kawal stress, jangan bersedih.. Allah tahu bila persediaan puan untuk hamil dan dikurniakan anak. Sentiasa bersyukur dan istighfar dgn bersedekah, do kind. Jangan putus asa dgn rahmat Allah. Cuba dan cuba lagi, ya! All the best 💕🌻💐

Kadang kadang period memang datang lewat. Saya pernah lewat 14 hari sekali. Untuk kurangkan stress, saya rasa jangan check lagi. Mungkin period akan datang nanti.