sy dh lewat period 10 hari...tapi upt masih samar2....positif ke negatif ni mommies yg berpengalaman

ada @ takde#bantujawab

sy dh lewat period 10 hari...tapi upt masih samar2....positif ke negatif ni mommies yg berpengalaman
4 Balas

Sy delay period 3 hari, test upt brand HCG naik samar mcm ni juga.. Pastu delay hr ke 5 guna clear blue plus negatif, delay hr ke 6 bangun pg jd sakit pinggang & sakit blkg sgt2, test lg guna dip n tell masih juga negatif.. Skrg dh hr ke 7 delay, masih x de tanda nk period.. Kedudukan serviks pn masih lg tggi & soft sama seperti hr ke 3 delay tu.. Sabar menunggu.. TTC dh 5 tahun..

Congratz, positif tu sis. Saya dulu first time preg, line kedua tu sangat nipis dan hampir x npk, sy cek lagi 2 minggu kemudian, bru terang 2 line. 😁

keep testing tuk tengok progress line tu makin pekat or tak. maybe awak subur lambat. jadi masih baru, tu upt masih samar lagi

Positive tu sis in shaa ALLAH ada rezki sis . Tunggu dlm 5hari lg ke kalau masih tak period try guna clearblue tu k