Pramatang 28minggu

Spa sini ad sejarh bayi pramatang.... Boleh sy tahu berapa lma baby boleh keluar dri NICU ya? Skrng dh msok 2 minggu ad di sna...

7 Balas

sy dlu ank first .24minggu .lma dlm nicu dkat 3buln .tp dktor ada kesan ada cecair lebihan dlm otak .nk opret sgla tp sy tk nk .sy nk bwa je kluar hosptal .tk thn tgok ank kena cucuk² jrum🥺 .tp skrg dh tk de dah .dh kembali kpd yg maha Esa 😢 .ni laa sy tkut skrg sy 29wk .sy tkut berisiko yg sma dgn yg bby first .doa kn sy dn bby shat sprti bby² yg lain🤲🥺