Happy mummy

Spa due date thun dpan blan 3.. Insha allah x ad ppe halangan 5/3/2021

46 Balas

6 mac tp ada REDD 27 feb... Within that date insyaAllah... Tp dktr dh pesan dh masuk 37weeks doa byk2 smga dtg kontraksi betul. Skrg kontrraksi palsu 1-3jam 1x.alhamdulillah... Smga dipermudahkan semua, ibu dan ank sht2 sj sentiasa. Amin..

3y ago

6/3/21😊😊

kalau tkda halangan utk cepat atau lambat,due date bby 7/3/21..semoga kita semua dipermudahkan urusan utk bersalin

Sama date sis ♥️ Semoga dipermudahkan semua urusan kita semua, Amin Allahumma amin ♥️

Lebih kurang. Saya pun inshaallah 6/3/2021 😊 semoga urusan kita semua dipermudah. Amin

Saya.. 15/3,InshaAllah.. Semoga diprmudahkan segala urusan kita semua..

5/2/21 semoga dipermudahkan urusan bersalin buat kita smua bakal ibu2

in shaa Allah .. sya 23/3/21. semoga dipermudahkan utk semua.

9.3..lbih kurg.. Semoga kita smua slamat brslin n dpermdhkn ya

Smoga dipermudahkn urusan sis.. 5/3 sama birth dgn sy 🥰

Moga dipermudahkan bersalin #TAPactiveusers #TAPSupermoms