Due date bulan 3

Hai mummy², ramai ke mummy² yg due date bulan 3, saya 27/3/2020. Mummy² bila pulak ? Second baby, hope girls la pulak Doakan sy yerw ? aamiin

158 Balas

25/03/2019 .. baby y ke 5.. insyaAllah.. Ank y dah Ada 2 perempuan 2 lelaki.. Xkisah baby apa pown janji keluar hidup dgn sihat.. Sekarang tgh alahan teruk.. makan apa xlalu.. tp dok paksa jgk..

🙋🏻sy 11.3.2020 . Kandungan yg ke 4 anak yg ke 3 . 1st laki 2and laki, kali ni tak kesah lah dy laki ke pompuan janji dy sehat, cukup sifat ,sempurna akal fizikal dh alhamdulillah sngt2 .

Sy due bln 9/9..tp sbb ada gdm, 38 minggu kena paksa bersalin..skrg dh 35 minggu..uri bwh n baby duk melintang..26/8 mungkin kena operate..harap berjalan dgn lancar..berdebar je rasa

Insyaallah 11.3.2020 Baby ke-5 after 2 time miscarriage Alhamdulillah dh ada sepasang this time rs mcm boy je coz jerawat tb2 ada.. 😂😂

26/03/2020.... Kandungan ke 5.... Anak no 3. InsyaAllah....semoga dipermudahkan. Dah ada 2 orang puteri. Harap kali ni putera pulak. 😊

5y ago

Sama....saya pun tak buat buku lagi 😅

Sama tarikh, sama bulan dgn thun la... Hehheh... Baru ank first ... Smoga sis dipermudahkn nt ye... Utk sy jgk.. 27/3/2020

Wahhh ramainya mummy yg due date bulan 3 saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan semuanya 😍

saya 17/3/2020. 1st baby.. taktau la laki ke perempuan. neves pulak rasa nk lalui experience bersalin ni.

Hai mummy😅due date kite same la 27/3/2020..insyaallah dipermudahkan segala urusan kita nt..aaminn..

Sama lah 27/3/20.. tpi blom tau jantina. Doktor ckp girl tapi 20peratus jer ramalan...🙄 Firstbaby