Nurse KK mmg mcm ni ke

Sorry sy nak mengadu or rant sikit. Sy ke klinik kesihatan utk buka pink buat kehamilan yg kedua. Before dtg ada la sy whatsapp nurse yg jaga sy dulu utk tolong sy book kn slot. Bila tanya nk kena bawa apa2 x? Dia ckp xpayah dtg je pg tu. Then bila sy da dtg hari temujanji tu, nurse kaunter bsg ckp aik dtg berlenggang je ke? Scan or pengesahan doc xbwk ke? Sy mcm ha? Nurse ****** ckp xpyh bwk pape pun. Pastu nurse jg kaunter tu buat muka annoying. Xla klu ye pun ckp la elok2 dgn nada yg ok. Ni dala mcm nk menengking. Geram pulak ye pg2 da kena mcm ni. 😪 (silap sy knp la x google dlu sblm dtg. Selalu sy ni suka goggle sblm jd apa2.)

17 Balas

Mungkin dia tk sedar tindakan dia tu boleh buat orang takda mood. Belum nanti check up hehe lagi kadang pening nurse dalam tu 😂 kalau masa saya terus tanya kt kaunter bila boleh buka buku dan dokumen apa nak. Staf tu layan okay je.