Im really sorry sebab gambar tadi.

Sorry sebab gambar tadi. Cuma terlalu buntu tak tahu nak pakai cream apa. Hm

5 Balas

It ok sis .. Tp make sure becaful len kali .. Malu sis .. Kt perempuan dan dh jd mama .. Malu nmpk cm 2 .. Wlupn baby .. Kt xtau org len cm mana klu nmpk cm 2 .. Moga ank2 kt dijauhi dr benda x bgs .. Amin

5y ago

Amin amin😫😭

xpe, peringatan utk kita semua. Manusia zaman skang dah pelik2 sis..apa2 pon sis refer dgn doktor or farmasi, ubat mana yg sesuai utk kulit anak sis tuh..kena tau punca jugak .

5y ago

Tq so much sis

Cuba tanya kat farmasi.. ubat apa yg sesuai utk mslh kulit tu. Mungkin boleh membantu. Sbb skrg ni byk sgt ubat, xtau ubat apa

Try guna ni sis... Bgus tuk bhgian sulit bayi.. sy setiap hri guna sblum pakaikn baby pampes..

5y ago

Boleh sis... Tuk yg ruam2 d muka baby dan leher2

Gambar apa sis?