Lendir kekunihan berserta air

Hi All mummy. Sorry kalau gambar agak menggelikan. Cuma nak tanya, ni lendir and air apa ya? Air ketuban ke? Kalau keputihan sy tau. Tadi pagi Bangun tido keluar. Tapi sampai sekarang, tak Ada rasa sakit atau ape lagi. Sorry, first mom jadi tak ada pengalaman. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Lendir kekunihan berserta air
3 Balas

sis bgun tido pgi tdi dh mcm tuu kee.. dh ckup bulan ke sis.. apa kata sis ke hospital.. tunjukkn gmbr nihh..

1y ago

Aah sedar bangun tido pagi tadi macam Ada keluar air sikit. Bangun dari tempat tido dia keluar tu. Dah 39mggu 5 hari. Tggu hari je ni.

Sy pun nak tahu juga sebab sy pun macam tu. Sy dah 39w1d.

Air ketuban tu. Air ketuban awak dah leaking.

1y ago

Betul. Better pergi.