Upt positif ke negatif

Saya saje buat test Pagi tadi.. ni gambar upt Pagi tadi saya ambik.. baru sekarang nak update kat sini.. sorry ok..

Upt positif ke negatif
13 Balas

Saya tak nampak , tu negative lah sayang . Its okay if tak datang lagi period another week test lagi

Actually mcm nmpk sangat2 samar line 1 lagi, try test dua hari lagi sis.. smoga ada rezeki

apa yang saya nampak adalah -ve . if delay period seminggu -2 minggu confirm jelas double line.

Pengalaman saya, kalau positif mmg ada line yg obvious kt UPT ni. Saya nampak -ve

mcm negative ja ,dh lmbt period ka

Positif tapi positif Benda lain ni

Nampak negative nnt try lg

maaf...-ve je tooo

last period bila?

nmpk 1 line je..